In de workshop Verbinden met je paard leert u het gedrag van een paard beter begrijpen. Bij ons allemaal staan pony’s en paarden centraal. We houden van ze, we knuffelen met ze, we rijden op ze, we doen er van alles mee. Maar begrijpen we eigenlijk wel het paard? Wat weten we eigenlijk van hem of haar? Houden we voldoende rekening met het paard en zijn of haar natuurlijke eigenschappen? Het lijkt erop dat we het paard steeds meer als mens beschouwen, terwijl het echt een dier is en ook nog eens een dier met hele andere unieke eigenschappen dan een mens.

In deze workshop komt u meer te weten op het gedrag van een paard en gaat u in de praktijk zijn gedrag ervaren. Door middel van verschillende grondoefeningen ervaart u het gedrag van een paard en leert u hoe u hier als mens mee kunt gaan. Door het natuurlijke gedrag van een paard te accepteren, kunt u nog meer genieten van een paard.

Vooral voor ruiters en amazones die paardrijden heerlijk vinden en toch nog wat meer van een paard zouden willen weten, is deze workshop een uitstekende ervaring. In de workshop worden praktijk en theorie afgewisseld. Een unieke ervaring voor elke ruiter en amazone!